Framför datorn igen

Jag sitter här framför min dator och letar febrilt efter en bra sajt som har riktigt förstklassig domain information. Det är nämligen så att jag just nu överväger att köpa en webbsida och har kommit fram till att det nog är bäst att kolla upp rätt noggrant vad det egentligen är jag köper här. Hur som helst, nu i skrivande stund har jag precis hittat en sajt som verkar vara rätt vettigt här. Alltså så tillvida att den innehåller oerhörda mängder mycket skarp information om just domäner som man inte får tag i någon annanstans. Ja alltså om man inte är beredd att betala fruktansvärda summor förstås. Det är inte jag idag då min budget för det här projektet trots allt är oerhört begränsad, vilket innebär att jag måste vara realistisk här och inte ta i för mycket så att säga. Kan liksom inte bränna iväg större summor på en del av projektet hur som helst.

This entry was posted on Friday, November 30th, 2012 at 1:36 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply