Distraherad av mobilen

Jag använder mig av en gammal telefon, en sådan som bara kostar 200 kronor på vilken elektronikaffär som helst. Saken är den att jag trivs verkligen med sådana telefoner. En anledning är att min personlig effektivitet
blir mycket högre då jag använder såna, när jag har smartphones så blir jag bara distraherad och sitter och knappar på telefonen istället för att faktiskt göra vettiga saker. Sedan är det ju också så att jag är väldigt klumpig så jag har väldigt lätt för att ta sönder saker. När man är så pass klumpig som jag är så är det inte så bra att ha telefoner som kostar 5000, då kan man lika gärna ha en som kostar 200 och så gör det ingenting om man tar sönder dem en gång i halvåret. Tyvärr så ser det ut så för mig, men det kanske är lika bra.

This entry was posted on Sunday, December 15th, 2013 at 8:45 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply