Se tavlan bättre

Jag har köpt en ny och väldigt fin tavla alldeles nyss. Jag köpte den faktiskt på en utställning som min dotter var med på. Kanske var det lustigt att jag inte köpte hennes tavla men å andra sidan har vi en hel del av hennes tavlor hemma så jag tror inte att hon blev ledsen. Hur som helst så när jag tog hem tavlan och skulle sätta upp den så blev jag lite besviken. Inte för att det var något fel på tavlan men saken är den att det var alldeles för mörkt precis där jag ville ha den. Jag har dock en lösning nu och det är att jag ska skaffa mig spotlights så att jag kan se tavlan lite bättre. Jag tror faktiskt att det kommer att bli riktigt bra. Då kommer jag kunna njuta extra mycket av tavlan och det känns ju riktigt bra.

This entry was posted on Thursday, May 15th, 2014 at 6:57 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply