Installera ett plugin

Använd en google rank tracker för att hålla ett öga på var din hemsida befinner sig i jämförelse med andra hemsidor på olika sökmotorer. Detta är ett enkelt verktyg som du installerar som ett plugin på din hemsida. Med hjälp av en Google rank tracker får du kontroll över när din hemsida stiger eller sjunker i rank och kan även göra något åt det genom att exempelvis värdera sökord.

När du kan hålla koll på dina konkurrenter kan du även jämföra dig med dem och se vad som skiljer sig åt och vad du kan tänkas behöva förändra med din hemsida.

This entry was posted on Wednesday, March 23rd, 2016 at 2:18 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply